Då har mitt slutprojekt blivit bedömt och jag är nu officiellt klar med mitt arbete, i alla fall när det gäller inom skolan. Nu är det dags att arbeta vidare på det utanför skolan.

Är väldigt nöjd över min bedömning och den feedback jag fick höra. Blev bedömd av Lisa Dahlberg från Pampas Produktion. Hon tyckte att jag kunde trycka ner mamman i min berättelse ännu mer för att det ska öka trovärdigheten mer, vilket jag helt håller med om. Det är även något jag gjort gradvis för varje version jag skrivit, men tydligen går det att trycka ner henne i fördärvet ännu mer.

Hon kom även med ett par andra punkter där min historia kan förbättras. Många av dem har jag redan haft i bakhuvudet eller ändrat lite på, men det finns en del saker jag kan se över lite mer.

Tycker att bedömningen gick hur bra som helst. Nu gäller det att jaga någon producent eller regissör som är sugen på att förverkliga det här manuset med mig. Jag tänker inte sluta arbeta på projektet bara för att skolan är slut, det är nu det riktigt arbetet kommer igång.