Fick väldigt mycket inspiration av Mattias Johnsson och Mattias Lilja (Järnringen) under Nordsken. De höll en föreläsning om att skapa världar, vilket gjorde att jag började tänka allt mer på den värld jag och Alexander Fahlander skapat för Imperium Aquila.

Vi vet inte riktigt vilken riktning vi vill ta Imperium, eller rättare sagt, vi har alla möjliga tankar om vad vi vill göra med världen vi skapat. Vi har pratat om skönlitterärt, rollspel, dataspel, tv-serie osv. Just nu är det skrivet för TV, men det går att ändra riktning. Storyn finns ju som sagt där.

Vi funderar fortfarande på att skaffa lite kläder, en mask och mer concept art för att kunna filma en trailer. Hade varit väldigt roligt att få se karaktärerna och inte bara läsa om dem. Sen om trailern kommer att användas för att få ihop pengar för att utveckla vidare eller för att promota det som ett spel, det får framtiden utvisa.