Nu är jag inne på mina två sista veckor med mitt långfilmsmanus. Verkligen spännande resa jag gått igenom och det har varit väldigt roligt att skriva den här historien. Har hela tiden haft som mål att göra det så svårt för mig som möjligt när det kommer till mitt skrivande för att kunna utvecklas så mycket det bara går. Det här manuset har varit en svår uppgift att ta sig an, men har varit väldigt roligt och lärorikt att arbeta på.

Om två veckor kommer jag att skicka in mitt slutmanus för bedömning, sen är det bara att vänta någon vecka innan själva bedömningen sker. Ser fram emot bedömningen men är samtidigt lite nervös över hur det kommer att gå. Gäller att rätt person läser mitt manus och att det förhoppningsvis leder till en bra kontakt.

Är verkligen nöjd med min egen utveckling och det jag lärt mig under dessa tre år. Vill verkligen att någon senare kommer att förverkliga mitt manus. Det betyder att resan inte är slut förrän det händer. Arbetet kommer att fortsätta även efter bedömningen.