Idag var det dags för grupphandledning och det gick väldigt bra. Bra att höra vad andra tänker om ens manus. Nu fick jag lite mer koll på hur jag ligger till och vad jag behöver jobba på till sista manusversionen.

Tycker att jag ligger väldigt bra till, är dock fortfarande en del saker jag behöver se över. Speciellt klimax. Har för varje version ändrat klimax för att försöka få en bättre känsla och trovärdighet, men verkar som att jag får försöka lite till för att få till det bättre.

Kändes som att karaktärerna satt där de skulle och att historien var tillräckligt tydlig. Kommer gå igenom varje scen väldigt noga nu för att få ut det bästa inför bedömningen.

Hoppas att jag lyckas få rätt bedömare med. Det enda jag kan påverka dem med är min presentation, så måste lägga ner extra krut där.

Nu vågar jag inte chansa eller göra för stora ändringar i manuset eftersom jag inte får chansen att testa mitt manus på andra i den skala jag tidigare haft. Nu står jag på egna ben och måste lita på den kunskap jag lyckas suga till mig under dessa tre år. Som tur är har jag Jessica vid min sida som bollplank och stöd, vilket är underbart.