Dags för sista rycket nu. Är uppe i 82 sidor, målet är 90. Har skrivit historien från början till slut, men vissa scener kommer jag att se igenom.

Är framförallt inledningen till filmen jag behöver utveckla mer. Något som visar mer hur min huvudkaraktär är, vad han gör och varför. Vad han tycker och tänker helt enkelt. Tycker ändå att jag visar tydligt de problem han har, men går ändå att utveckla och visa lite mer. Sen får det ju å andra sidan inte ta upp för mycket plats, eftersom historien måste kicka igång.

Känner mig väldigt nöjd med manuset som det är nu. Tycker att jag fått fram mer hur Hanna är som karaktär och hur hon känner. Självklart går det att utveckla ännu mer, men är nöjd i nuläget.

Är vissa scener som utspelar sig i dåtiden jag är mindre nöjd med. Dessa scener har jag experimenterat med tidigare, men jag vet att de går att göra bättre. Kommer i huvudsak se till att jag kommer upp i 90 sidor innan jag ger mig på att utveckla och förbättra dessa scener. Kan hända att de blir lämnade som de är tills nästa inlämning.

Grupphandledning står på tur, vilket jag ser fram emot. Hoppas på bra feedback. Vill höra vad som inte kommer fram tillräckligt, vad som kan förbättras och vad folk inte förstår. Det är sista rycket nu inför slutinlämningen och jag vill få så mycket åsikter jag bara kan kring projektet.