Befinner mig just nu mitt i en omskrivning på manuset. Scener kortas ner, andra utvecklas, vissa tas bort och andra kommer till. Om 9 dagar är det deadline för den nya versionen och det kommer att vara den näst sista versionen som görs. Vilket känns både bra och dåligt. Det som är lite jobbigt är att en av karaktärerna kommer göras om väldigt mycket. Har haft svårt att forma henne tidigare och nu gör jag en komplett omskrivning på henne. Detta gör att jag bara hinner få feedback på hennes karaktär en gång innan sista inlämning sker. Vilket gör att jag måste få till henne bra, eller åtminstone lägga en väldigt bra grund för henne.

Har delat upp dagarna lite mer nu för att få tid till reflektion. Detta har gjort att en del scener kastats om och andra skjutits mot slutet, allt för att få en bättre balans på historien.

Kommer att försöka dra igenom lite litteratur nu medan jag skriver för att få upp ögonen för sådant jag bör tänka på. Lite svårt att ha koll på allt nu när jag skrivit på historien sedan oktober. Mycket blandas ihop och mycket glöms. Har jag skrivit det så här redan? Har jag tänkt på detta?

Inför sista inlämningen kommer jag att fokusera mer på scenanalys än vad jag gjort tidigare. Vet ju inte ännu vilken typ av feedback jag kommer att få på den nuvarande versionen eller hur nöjd jag kommer att vara när jag lämnar in den. Men inför sista inlämningen behöver jag fokusera mer på hur scenerna byggs upp och lämnas än att göra en hel omskrivning och hoppas på det bästa. Vid sista inlämningen ska allt klaffa helt enkelt. Jag vill ju lämna ett så gott intryck hos min bedömare som jag bara kan.