Då är inspelningen klar. Kommer att ta ett par dagar innan jag går igenom materialet, eftersom jag håller på att skriva långfilmsmanus. Hoppas att vi fick med tillräckligt med vinklar och tagningar för att kunna klippa en riktigt bra musikvideo.

Upplevelsen var riktigt rolig och vi lärde oss mycket av den. Att få till ljuset tog längre tid än beräknat, men är en sådan viktig del av det hela att det måste bli bra för att slutresultatet ska bli bra.

Var en del vinklar jag skulle viljat ha med men som inte kom med nu. Kanske att vi klarar oss utan dem ändå, men kan även hända att vi måste ta lite kompletteringsbilder vid senare tillfälle.

Projektet har verkligen växt sedan jag och Jessica pratade om det första gången, vilket är snart ett år sedan. Riktigt roligt att det blivit större och riktigt roligt att vi fått så mycket hjälp av folk runt omkring oss.

Gäller som sagt bara att få till slutresultatet nu. Längtar till att få sätta mig och klippa.