Idag satte jag, Jessica Lehto och vår kameraman/ljustekniker, Jens Edlund, oss ner för att diskutera hur vi ska filma videon. Blev mycket prat om kameravinklar, ljussättning och känsla. Hoppas verkligen att vi kan fånga allt detta i videon.

Projektet har helt klart växt sedan starten. Från början var det bara jag och Jessica, men nu har vi lyckats samla ihop ett mindre team som kommer att hjälpa oss bakom kameran, vilket vi behöver. Att sköta kamera, ljus, regi och få allting på rätt plats själv hade varit för mycket. Känns väldigt roligt att ha ett team med sig, man får mer energi och blir ännu mer peppad på att filma allt. Vill filma nu!

Vi hade även lite tur när det kom till belysning. Att hitta bra lampor har varit lite av ett problem, tills idag. Frågade vaktmästarna för humaniora på universitetet här i Umeå och de hjälpte gärna till. De lyckades hitta en väska med lampor som tydligen inte använts de senaste tio åren som fungerar perfekt för oss. Ser verkligen fram emot att få rigga upp allt och börja filma.