Då var årets filmkonvent slut. Tycker att sista dagen hade det bästa innehållet, då handlade det nämligen om spel. Även om det inte var något direkt nytt så var det ändå oerhört kul att även spel fått en plats på konventet. Hoppas att det blir fler tillfällen för spelutvecklare att prata på framtida konvent.

Fick höra att kortfilmen jag skrev åt eleverna i Kalix kommer att bli gjord. Väldigt roligt att höra, kommer att bli spännande att se resultatet. Blir första gången som jag lämnar ifrån mig något som kommer att spelas in helt och hållet av andra. Har varit medförfattare till en annan kortfilm, men där var vi alla med under hela processen efter det att vi lämnat ifrån oss manuset. Nu kommer jag att få se resultat först nästa år.

Har varit bra att möta fler branschfolk, de är inte så läskiga som man tror att de är. De är där för att de vill göra film och det är jag med. Bra övning att gå fram och faktiskt prata med dem, även om jag inte fick tillfälle att prata med alla jag ville prata med. Behöver nog fortfarande öva lite på att ta för mig mer i sociala sammanhang. Speciellt när det kommer till att inleda samtal. Lite övning blev det ändå under middagen och efter konventet.

Känner mig mer taggad nu än tidigare när det kommer till att ge sig ut på arbetsmarknaden. Hoppas bara att den känslan håller i sig även efter utbildningen.