Har idag spenderat dagen med att lyssna på Tobias Falk när han gått igenom hur det är att skriva för spel. Något jag tycker är väldigt intressant och skulle kunna tänka mig att arbeta med. Fick en bra inblick i hur det fungerar, men det hade gärna fått hålla på i ett par dagar till. Det är svårt att täcka upp allt på bara en dag.

När jag tänker på saker jag vill skriva vill jag inte begränsa mig till film och TV, utan jag vill verkligen skriva för dataspel också. Att leva sig in i en värld, vara med i något större och dela med sig av den känslan måste vara underbart. Att skriva för spel är dessutom väldigt annorlunda, eftersom personer som spelar upplever det mer från sina egna ögon, till skillnad från film där man upplever det hela från huvudkaraktärens. Något jag tycker är intressant.

Jag hoppas att jag någon gång får testa att skriva för dataspel. Dels för att känna på hur det känns, men även för att låta en dröm gå i uppfyllelse.