Då är min text om den koreanska regissören och manusförfattaren Park Chan-wook färdigställd. Har gått igenom en rad filmer han skrivit och regisserat, tre böcker och diverse intervjuer. Har varit väldigt roligt att dyka ner i hans filmvärld och se mer hur han arbetar som manusförfattare och regissör. Det har gett mersmak till att se mer av hans filmer, samt att skriva liknande berättelser.

Park Chan-wook är definitivt min favorit när det kommer till filmskapare. Jag hoppas verkligen att han fortsätter att göra film i samma anda en lång tid framöver.

Det jag fastnar mest för i hans filmer är hur han använder sig av drömsekvenser för att beskriva en människas känsla eller tillstånd. Den typen av skrivande har definitivt satt sina spår i sådant jag skriver, vilket är väldigt roligt att se och förstå att man påverkas av andra personers stilar.

Har även blivit klar med min text i god tid. Har deadline på texten först i slutet av januari, men fastnade tidigt i och med att jag hittade någon jag ser upp till att skriva om. Ska, någon gång i februari, ha en kortare föreläsning om Park Chan-wook där jag kommer att berätta lite om det jag skrivit om samt visa filmklipp från hans filmer. Det ska bli väldigt roligt.