Var med bakom kameran under en musikvideoinspelning, vilket var riktigt roligt. Man fick mycket inspiration till egna projekt som man vill göra och även inspiration att regissera. Alltid roligt att se hur andra jobbar och alltid roligt att lära sig mer om det man vill hålla på med. Även om det bara var en dag med inspelning fick man ändå mycket med sig. Både när det gäller drama och musikvideos.

Att se andra hålla på med något kreativt gör även att man själv börjar gå igång med gamla och nya tankar som man har. Projekt som man håller på med nu, som man vill göra och som ligger i bakhuvudet för att komma fram på papper långt senare.

Ska försöka att ta mig själv i kragen när det gäller alla projekt man har. Vill gärna se att något projekt blir mer än ord på papper. Vill gärna ha ett projekt färdiginspelat som man kan visa upp för andra.